Hansa Bygg AB
Engelska vägen 10
393 56 kalmar

Tel: 0480-885 42
info@hansabygg.se

Vi är ett småländskt byggföretag. Med småländska värderingar. Det betyder att vi är envisa, uppfinningsrika och noga med att hushålla med tid, material och pengar – egna såväl som andras. Det betyder också att vi tycker det är viktigt med respekt. Vi ser det som en självklarhet att möta andra så som vi själva vill bli bemötta – med just respekt. Och att visa respekt för miljön.

facebook-mono
instagram-mono
mail-mono

KONTAKT

HANSA BYGG

gplus-mono

SAMHÄLLSENGAGEMANG

I

Som byggföretag vill vi skapa möjligheter inför framtiden genom det vi kan allra bäst – uppföra hållbara hus och byggnader som vi kan vara stolta över, och som ger mervärden för människor och miljö.

Men vi vill också bidra till en positiv samhällsutveckling på andra sätt. Samhällsengagemang är ett av de viktigaste.

Genom att stötta organisationer, projekt och aktiviteter som gagnar dem som bor här kan vi göra Kalmar och andra orter vi verkar på bättre och attraktivare. På så sätt kan vi bidra till att Kalmar kan växa. Och växer Kalmar skapar det också förutsättningar för oss, och andra företag här, att växa. Det tycker vi låter som en bra affär.

Som byggföretag vill vi skapa möjligheter inför framtiden genom det vi kan allra bäst – uppföra hållbara hus och byggnader som vi kan vara stolta över, och som ger mervärden för människor och miljö.

Men vi vill också bidra till en positiv samhällsutveckling på andra sätt. Samhällsengagemang är ett av de viktigaste.

Genom att stötta organisationer, projekt och aktiviteter som gagnar dem som bor här kan vi göra Kalmar och andra orter vi verkar på bättre och attraktivare. På så sätt kan vi bidra till att Kalmar kan växa. Och växer Kalmar skapar det också förutsättningar för oss, och andra företag här, att växa.Det tycker vi låter som en bra affär.

ETT SÄTT ATT BETALA TILLBAKA

De projekt vi stöttar ska bidra till att öka förtroendet för Hansa Bygg, ge oss positiv uppmärksamhet och stärka vårt varumärke. Men vi har inga illusioner om att vårt samhällsengagemang ska ge oss direkt ekonomisk nytta.

Vi ser det snarare som ett sätt att betala tillbaka. Det är i Kalmar vi har kunnat skapa ett framgångsrikt företag, det är här vi och våra medarbetare lever sina dagliga liv. Därför är det inte mer än rätt att vi använder en del av vår vinst till att stötta föreningar och verksamheter som gör vår stad bättre.  

ETT SÄTT ATT BETALA TILLBAKA

De projekt vi stöttar ska bidra till att öka förtroendet för Hansa Bygg, ge oss positiv uppmärksamhet och stärka vårt varumärke. Men vi har inga illusioner om att vårt samhällsen- gagemang ska ge oss direkt ekonomisk nytta.

Vi ser det snarare som ett sätt att betala tillbaka. Det är i Kalmar vi har kunnat skapa ett fram-gångsrikt företag, det är här vi och våra medar-betare lever sina dagliga liv. Därför är det inte mer än rätt att vi använder en del av vår vinst till att stötta föreningar och verksamheter som gör vår stad bättre.  

VI VILL STÖTTA ELDSJÄLARNA

Vi älskar eldsjälar. De som brinner för sin sak och ger av sin egen tid! Genom sitt engagemang och sina stora hjärta gör de allas vår tillvaro i Kalmar så mycket rikare. Kan vårt engagemang få dem att känna uppskattning och motiveras att fortsätta sitt viktiga arbete är bara det värt varenda krona.

UTANFÖRSKAP OCH MOBBING

Vi på Hansa Bygg tar även ställning mot utanförskap och mobbing. Under 2018 har vi därför stöttat UF-företaget No Exclusion genom att köpa deras bok "Maja & Hugo". Boken har sedan delats ut på skolor i Kalmar med omnejd. Vi har även skänkt en större summa till Barncancerfonden, drygt 350.000 kronor och är även stor partner till Team Rynkeby/Gomorron 2019, som cyklar till Paris till förmån för barn med cancer.

Behandling av personuppgifter