• HEM
  • ENTREPRENAD
  • BYGGSERVICE
  • PROJEKT
  • VISIONER
  • OM OSS
  • KONTAKTA OSS

HANSA BYGG EXPANDERAR

- ÖPPNAR I KARLSKRONA!

VI SKAPAR

UTRYMMEN FÖR

FRAMTIDEN

I

Hansa Bygg har under drygt 20 år funnits i Kalmar. Nu tar man steget över länsgränsen och etablerar sig i Karlskrona. Man räknar med att expandera på orten och inleder en större rekryteringsprocess för att möta efterfrågan. Nu är det klart att Hansa Bygg AB öppnar filial i Karlskrona.

Hanna Ekblad

AFFÄRS- OCH MARKNADSANSVARIG

+46 72 192 66 02  hanna.ekblad@hansabygg.se

Företaget har i dagsläget nyanställt träarbetare på orten och även Hanna Ekblad som affärs- och marknadsansvarig. Tidigare har hon bland annat arbetat som produktionsledare på Skanska Direkt.

– Det känns helt fantastiskt att få vara med och fortsätta Hansa Byggs framgångsrika resa, nu i Karlskrona. Jag är övertygad om att vår etablering kommer att höja kvaliteten på byggandet i regionen, säger Hanna.

Med sig i Karlskrona har hon även Joakim Karlsson som arbetar som projektledare för ramavtalsprojekt i mot Karlskrona kommun.

– Det är en spännande marknad. Vi har arbetat på orten under en tid och ser fram emot att kunna finnas på plats för att utöka vår service och lokala förankring ytterligare, säger Joakim. Mikael Åhlund, VD för Hansa Bygg fyller i;

-Vårt mål är att Hansa Bygg ska bli lika stora i Karlskrona och Blekinge som vi idag är i Kalmar och Kalmar län, med andra ord en ledande aktör på marknaden. Vi kommer också att inleda en större rekryteringsprocess inom det snaraste för att fortsätta växa på orten.

I Karlskrona kommer Hansa Bygg att arbeta under bolagsnamnet Hansa Bygg Karlskrona AB.

speach bubble circle


Vi söker
träarbetare
till Byggservice
Karlskrona!

läs mer här!

Joakim Karlsson