Vad händer på Hansa Bygg så här års?

Publicerad 2015-09-28

Vi är inne i ett härligt ”Flow” på Hansa Bygg. Vi anställer de bästa i branschen, vi fyller på våra orderböcker, vi syns och folk pratar om oss.

Hur kommer sig detta?

Vi har tillsammans under flera år jobbat med värderingar och teambuilding, men framförallt har vi aldrig gett upp. Allt slit som vi har lagt ned börjar ge resultatet. Tillsammans fortsätter vi vår utstakade plan mot 2018.

Vi är nu i full gång med att planera 2016. Vilka mål har vi? Var ska vi vara om 5 år? Hur når vi dit? Hur mäter vi målen? Vilka utbildningar ska vi gå etc.

Detta arbete är både roligt och spännande, men framförallt är det en kick när allt faller på plats. Det går inte att beskriva med ord, det måste upplevas.

Även om orderböckerna ser bra ut så får man aldrig slappna av – jobben tar slut fortare än man tror. Så det är full sysselsättning på kalkylsidan för att vi hela tiden ska kunna förse våra duktiga medarbetare med jobb. För min egen del så måste jag ligga ett par år framåt i tiden.

I mitt förra inlägg så var jag på väg till Rättvik för att cykla Siljan runt på MTB (mountainbike) – vilken respekt jag hade för detta! Jag kan bara säga så här... det var en upplevelse som är svår att beskriva. Men om jag ska försöka, så var vissa sträckor som att cykla uppe på en stenmur, det väldigt tekniskt. 16 mil tog totalt ca: 9.50 min inkl. depåstopp. Men framför allt var det en rolig helg med polarna, med mycket skratt och jäkelskap.

”Tillsammans bygger vi ett bättre samhälle”

På återhörande / Mikael