Sponsring

Vi bryr oss – därför sponsrar vi

Som byggföretag vill vi bidra till samhällsbygget med det vi kan allra bäst – genom att skapa hus och byggnader som vi kan vara stolta över, och som ger mervärden för människor och miljö.

Men vi vill också bidra till en positiv samhällsutveckling på andra sätt. Sponsring är ett av de viktigaste.

Genom att stötta organisationer, projekt och aktiviteter som gagnar dem som bor här kan vi göra Kalmar och andra orter vi verkar på bättre och attraktivare. På så sätt kan vi bidra till att Kalmar kan växa. Och växer Kalmar skapar det också förutsättningar för oss, och andra företag här, att växa. Det tycker vi låter som en bra affär.

Ett sätt att betala tillbaka

De projekt vi stöttar ska bidra till att öka förtroendet för Hansa Bygg, ge oss positiv uppmärksamhet och stärka vårt varumärke. Men vi har inga illusioner om att sponsringen ska ge oss direkt ekonomisk nytta.

Vi ser sponsring som ett sätt att betala tillbaka. Det är i Kalmar vi har kunnat bygga upp ett framgångsrikt företag, det är här våra anställda lever sina dagliga liv. Därför är det inte mer än rätt att vi använder en liten del av vår vinst till att stötta föreningar och verksamheter som gör vår stad bättre. 

Vi vill stötta eldsjälarna

Särskilt brinner vi för eldsjälarna som med sin tid, sitt engagemang och sitt stora hjärta gör allas vår tillvaro i Kalmar så mycket rikare. Kan våra sponsormedel få dem att känna uppskattning och motiveras att fortsätta sitt viktiga arbete är bara det värt varenda krona.

Hansa Byggs sponsringspolicy