Våra kärnvärden

Respekt

Behandla andra som du själv vill bli behandlad. Konstigare än så behöver det inte vara. Utan våra kunder är vi ingenting. Därför ska de alltid kunna lita på att vi visar dem respekt. Respekt för deras tid och bekvämlighet, för deras ägodelar och integritet och sjävklart för pengarna de lägger ned på att anlita oss.

Konkret handlar det om att använda sunt förnuft. Som att stänga av telefonen under byggmöten. Att inte åka två personer för att hämta material. Att vara smidig och flexibel för att orsaka minsta möjliga störningar i de miljöer vi kommer in i. Att lämna det snyggt och prydligt efter oss. Och att möta våra medmänniskor med ett leende.

Självklart är respekt ett lika viktigt värdeord internt i personalgruppen. Starka team är en framgångsfaktor. Det innebär att vi ställer upp för varandra.

Engagemang

Vi är inte i byggbranschen av en slump. Vi är det för att vi vill vara en viktig aktör i samhällsbygget. Vi vill spela roll genom att skapa byggnader som tillför mervärden för både människor och miljö. Vi vill bidra till samhällsutvecklingen med det vi kan bäst.

I vår egen organisation kräver vi fullständigt engagemang hela vägen från den enskilde snickaren till VD. Engagemang ska genomsyra varje aspekt av lagarbetet.

Vi sponsrar flera föreningar och evenemang. Vi ser det som ytterligare ett sätt att vara delaktiga i det samhälle vi verkar i.

Framtidstro

Att bygga är på många sätt den yttersta manifestationen av framtidstro. För vad vore annars poängen med att skapa byggnadsverk. Därför älskar vi den här branschen. Vi är stolta över de fysiska uttryck vi har lämnat efter oss – och vi är gränslöst nyfikna på de utmaningar framtiden kommer att ställa oss inför.