PROJEKTCHEF

I

Vi skapar
utrymmen
för karriär

DRIVEN PROJEKTCHEF TILL HANSABYGG

Är du en engagerad person som vill driva och utveckla nyproduktioner, om/tillbyggnader, service samt egen projektutveckling?  

KVALIFIKATIONER

Ansvaret som projektchef är för dig som känner igen dig i att ha kombinationen av ledarens trygghet, entreprenörens företagsamhet, ett kundorienterat synsätt och byggarens tekniska förståelse.

Du har kapacitet att hantera komplexa projekt i olika faser. Du är van vid att kommunicera då rollen innebär mycket kontakt med kunder, entreprenörer och myndigheter. För att lyckas i rollen ser vi helst att du har akademisk/eftergymnasial byggteknisk utbildning eller motsvarande kunskaper förvärvade genom arbetslivet.

Du har minst fem års arbetslivserfarenhet av en roll som projekt- eller byggledare av ny/ombyggnads- samt underhållsprojekt, gärna av större slag. Du är trygg i att selektera och prioritera bland dina arbetsuppgifter. Meriterande är om du har vana av att arbeta i kalkylprogram samt goda kunskaper inom lagar och krav gällande arbetsmiljö samt entreprenadjuridik.

Som person är du resultatinriktad och har förmågan att självständigt driva och utveckla dina projekt. Du strävar efter att motivera dina medarbetare att prestera goda resultat. Du har lätt för att samarbeta och tycker om att bidra till att andra människor utvecklas.

B-körkort är ett krav, likväl som god IT/datavana.

OM TJÄNSTEN

Att arbeta som Projektchef hos oss på HansaBygg är en omväxlande och utmanande roll där du kommer att vara en viktig del i framförandet av projektet. Som Projektchef leder du både projektet och projektteamet där du har det övergripande ansvaret för att projektet genomförs inom bestämda ekonomiska ramar samt att satta mål avseende tider, miljö, kvalitet, arbetsmiljö uppfylls. Du tillser att behövliga resurser knyts till projektet och ansvarar för att rutiner samt myndighetskrav efterföljs.

I rollen som projektchef kommer du att ha ansvaret för upphandling av underkonsulter och leverantörer och ansvara för att nödvändiga dokument och planer upprättas. Vidare tillser du att inköp planeras och budgeteras och du har full kontroll på ekonomin i projektet.

Inom ditt ansvarsområde ligger projektering och hantering av kontakt med såväl beställare som myndigheter, projektekonomi och produktionsplanering ändända från uppstart till slutbesiktning och internt slutmöte.

Du är en ambassadör för företaget och har ansvar för att våra kärnvärden efterlevs.

I denna rollen rapporterar du till Arbetschef, vice VD och Ekonomichef.

HUR DU ANSÖKER

Skicka ett mail med ditt CV och personliga brev till info@hansabygg.se

 

OM HANSA BYGG

Vi är ett småländskt byggföretag med omkring 80 anställda. Med småländska värderingar. Det betyder att vi är envisa, uppfinningsrika och noga med att hushålla med tid, material och pengar - egna såväl som andras. Det betyder också att vi tycker det är viktigt med respekt. Vi ser det som en självklarhet att möta andra så som vi själva vill bli bemötta - med just respekt. Och att visa respekt för miljön.

KOORDINATOR / KVALITET & MILJÖ

073-551 24 91 kristine.akesson@hansabygg.se

Kristine Åkesson

Har du frågor eller vill veta mer är du välkommen att kontakta  Kristine Åkesson telefon 073-551 24 91 eller e-post kristine.akesson@hansabygg.se Välkommen med din ansökan!